Naslovnica -
O uredu

O uredu

Pružamo širok spektar pravnih usluga domaćim i inozemnim klijentima u njihovom redovitom poslovanju, razvoju projekata te preuzimanjima i akvizicijama. Iskustvo stečeno u prekograničnim transakcijama, kompleksnim sporovima i restrukturiranjima, oslonac je u pronalaženju pravih rješenja.

Kako bismo pružili pravni savjet, smatramo da je osim prava nužno razumjeti i poslovanje naših klijenata te aktualnu situaciju na tržištu. Za nas, pravni savjet ima vrijednost jedino ako je za klijenta praktično iskoristiv.

Kako bi naš savjet bio sveobuhvatan, ostvarujemo suradnju s renomiranim stranim odvjetničkim društvima i stručnjacima u području financijskog savjetovanja i poreza.

Naš cilj

Nastojimo biti pokretačka snaga uspjeha naših klijenata, koristeći našu pravnu stručnost kako bismo zaštitili njihove interese, potaknuli rast i poticali inovacije.

Naše vrijednosti

Povjerenje:
Pridržavamo se najviših etičkih standarda i stavljamo transparentnost na prvo mjesto. Naši klijenti nam vjeruju da ćemo na diskretan i profesionalan način pristupiti rješavanju problema. Čvrsto vjerujemo da bavljenje odvjetništvom zahtijeva osobni pristup klijentu i njegovom problemu. Naime, izgradnja povjerenja je temeljni korak u pronalasku pravih rješenja za klijenta.

Izvrsnost:
Pratimo pravne i tržišne trendove te neprestano težimo postizanju vrhunskih rezultata.

Posvećenost klijentima:
Zadovoljstvo klijenata je srž našeg poslovanja. Kroz razumijevanje njihovih jedinstvenih ciljeva i izazova, oblikujemo personalizirane pravne strategije.

Strateški pristup:
Smatramo kako je iznimno važno na vrijeme prepoznati rizike u poslovanju. Naš pristup uključuje razmišljanje o dugoročnim ciljevima, prepoznavanje trendova i inovacija te prilagodbu planova kako bi se u budućnosti ostvarili pozitivni rezultati.

Tržišna orijentacija:
Nužno je osim prava, razumjeti i poslovanje naših klijenata te situaciju na tržištu. Pravni savjet ima vrijednost jedino ako je za klijenta praktično iskoristiv.

Zvonimir Đuran

Zvonimir je odvjetnik i stečajni upravitelj u Zagrebu. Iza njega je dugogodišnje iskustvo u odvjetništvu te rad s domaćim i stranim klijentima. Sudjelovao je u brojnim prekograničnim transakcijama, uključujući sindicirane kredite, preuzimanja i akvizicije iz različitih sektora te je savjetovao u razvoju energetskih i infrastrukturnih projekata.

Zvonimir savjetuje i zastupa klijente u parničnim postupcima, upravnim sporovima, kao i u postupcima javne nabave.

Obrazovanje

Pravni fakultet u Zagrebu

Universidad San Pablo CEU, Madrid

Područje rada

Nekretnine, gradnja i infrastruktura

Energetika

Rješavanje sporova

Trgovačko pravo, M&A

Insolvencijsko pravo

Jezici

Engleski

Španjolski

Članstvo u profesionalnim organizacijama

Hrvatska odvjetnička komora

International Bar Association

Hrvatska udruga stečajnih upravitelja